pgoseri.ac.ir > صفحه اول
ثبت نام ورود
English web site   صفحه اول     چهار شنبه 4 اردیبهشت 1398  
خبر
تشکیل اولین جلسه ترویجی طرح محوری ارتقاء مصرف ساردین ماهیان از طریق تولید فرآورده های بازار پسند
منبع خبر : روابط عمومی پژوهشکده
در راستای اجرایی نمودن قرارداد طرح ترویجی تولید فرآورده های بازار پسند از ساردین ماهیان ، طی هماهنگی قبلی جلسه‌ای با نمایندگان تعاونی‌های صیادی و آقای سلامی مدیر شرکت فرآوری شهاب نقره‌ای قشم در محل شیلات قشم با حضور دکتر مرتضوی ریاست محترم پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان ، مهندس پرورش ریاست محترم شیلات قشم ، مهندس کریم زاده کارشناس ارشد بخش فرآوری و مجری طرح ترویجی فرآوری ساردین ماهیان و دکتر سالارپوری رئیس بخش ارزیابی ذخایر پژوهشکده برگزار شد.
ابتدا جلسه با مدیریت مهندس پرورش رئیس شیلات قشم با معرفی حضار و بحث اهمیت استفاده از پژوهش و ترویج یافته‌های پژوهشی در بهبود کیفیت آبزیان و نقش ترویج فرآوری ساردین ماهیان در بالا بردن سرانه مصرف آغاز گردید. سپس دکتر مرتضوی به معرفی سابقه تحقیقات شیلات پرداختند و مسئولیت اصلی تحقیقات را کمک به پایداری تولید ذکر نمودند. رویکرد تحقیقات شیلات را در مسیر کمک به بالا بردن سرانه مصرف آبزیان در کشور،تغییر و اصلاح فرهنگ عادات مصرف غذایی در کشور با جایگزینی فرآورده های دریایی به جای تنقلات مضر،تنوع بخشی به محصولات دریایی و بالا بردن مصرف پروتئین دریایی واستفاده بهینه از ماهیان کم ارزش و کم مصرف کنونی با کمک طرحهای ترویجی بیان نمودند. سپس مهندس کریم زاده کارشناس ارشد بخش فراوری پژوهشکده در خصوص اهمیت فراوری ماهیان سطح زی ریز و توانایی‌های پژوهشکده در خصوص تولید محصولات باارزش افزوده و تعیین ارزش غذایی این ماهیان را تشریح کردند . در پایان جلسه مقرر گردید تا تفاهم‌نامه همکاری جهت پروژه ترویجی فراوری ساردین ماهیان توسط آقای مهندس کریم زاده تنظیم گردد.
يک شنبه 24 دی 1396
تعداد بازديد:350
پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان
Powered by taJan System Co